Uitstekende maaltijdservice voor particulieren en scholen

Overheerlijke dagschotels aan huis

Wat is er nu beter dan lekker smullen van heerlijk vers eten? Maar hebt u geen zin om zelf achter de kookpotten te gaan staan? Geen enkel probleem, laat die culinaire klus dan over aan traiteur Van Impe uit het Oost-Vlaamse Aalst. Wij verzorgen al sinds 1995 eerlijke en heerlijke gerechten.

We bieden een dagverse maaltijdservice aan:

Privépersonen,bijvoorbeeld mensen die geen tijd hebben om te koken of niet goed ter been zijn. We leveren de maaltijden aan huis in recycleerbare wegwerpschotels die u in de blauwe PMD-zak kunt deponeren.

Scholen, zodat alle leerlingen met plezier ’s middags op school blijven om te genieten van een gezonde maaltijd.

Wij garanderen u elke dag opnieuw een smakelijke topmaaltijd. Traiteur Van Impe heeft dan ook meer dan twintig jaar ervaring in vakmanschap en gebruikt alleen uitstekende dagverse ingrediënten. Wij bereiden onze gerechten op een artisanale manier, net zoals grootmoeder dat deed. Alle schotels zijn zout- en vetarm, eerlijk en smakelijk, en ze lijken in de verste verte niet op die maaltijden uit de industriële grootkeuken. Probeer maar eens een van onze warme maaltijden en laat u verrassen door de heerlijke smaak!

Als u ons 24 uur op voorhand een seintje geeft, zorgen wij ervoor dat u (en uw leerlingen) de volgende dag heerlijk kunt genieten van een verrukkelijke verse dagschotel. U kunt bestellingen alleen telefonisch doorgeven. Als u een voedselallergie hebt, laat het ons dan zeker weten!

Loopt het water u al in de mond, neem dan contact op met traiteur Van Impe voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Bekijk hier ons maandelijks menu!

Dagschotels en warme maaltijden aan huis geleverd!